Ga naar de inhoud

Veiligheid

Gegarandeerd veilig werken op daken
Veilig werken op daken is een vereiste. In het kader van het nieuwe Bouwbesluit en de Arbo-wet zijn zowel dakdekkers als gebouweigenaren en beheerders verantwoordelijk voor veilig werken op hoogte. Kwerreveld kan voorzieningen op daken aanbrengen die zowel de veiligheid van hun eigen dakdekkers garanderen als die van anderen, die op het dak moeten werken. Denk aan schilders, onderhoudsmonteurs, inspecteurs en glazenwassers.

Complete veiligheidssystemen
Kwerreveld kan opdrachtgevers een compleet pakket aanbieden om veilig werken op daken te garanderen. In samenwerking met een aantal gerenommeerde leveranciers van veiligheidssystemen en een gespecialiseerd adviesbureau zijn onze aangesloten bedrijven in staat een complete Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) van uw dak te verzorgen. Bovendien zijn zij de aangewezen partij om de beste veiligheidssystemen te leveren en te monteren en leveren tevens persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Wet en regelgeving
kijk voor meer informatie op de site van een van onze vaste partners op het gebied van valbeveilliging.

Gecertificeerd
Na oplevering van een systeem ontvangt de opdrachtgever desgewenst een certificaat, aan de hand waarvan deze kan aantonen dat hij alles in het werk heeft gesteld om veilig werken op daken te faciliteren.

Een team van de beste dakdekkers
Interesse in onze diensten of heb je een vraag?
Stel je vraag aan onze dakdekspecialisten. Wij helpen je graag verder!
Maak een vrijblijvende afspraak
Veiligheid