Ga naar de inhoud

Hoe wij meer kennis vergaren over circulair bouwen?

Grondstoffen zijn niet oneindig en bouwmaterialen zijn schaars en duur geworden. Wij omarmen al geruime tijd het principe van circulair bouwen en het hergebruik van materialen en grondstoffen. Het delen van deze gedachte en het uitwisselen en vergaren van kennis op dit gebied is voor ons een must. Daarom hebben wij ons onlangs aangesloten als partner bij Cirkelregio de Achterhoek.

Cirkelregio De Achterhoek is een platform waar overheid, ondernemers en maatschappelijke organisaties (3 O’s) terecht kunnen met vragen en antwoorden. Cirkelregio De Achterhoek is voor de 3 O’s in de Achterhoek een kenniscentrum voor circulair bouwen en de gebouwde omgeving. Binnen Cirkelregio De Achterhoek worden partners binnen de bouw-, infra-, installatie en zorgsector en de maakindustrie met elkaar verbonden. De kennis wordt hierbij toegankelijk gemaakt door middel van een Community of Practice (COP). Lees hier meer over Cirkelregio De Achterhoek.

Dankzij dit initiatief en waardevolle netwerk kunnen wij nóg meer stappen zetten en juiste duurzame beslissingen maken op het gebied van dakbedekking.